Innovatie

Of het nu gaat om de vele high tech bedrijven in onze regio, de creatieve sector of om sociale innovatie: innovatie zit in het DNA van Brabant. Daarom zetten we technologische innovatie in om Brabant sterker te maken met sport. Denk aan de ontwikkeling van speeltoestellen om kinderen meer plezier te geven in bewegen, of technologie die topsporters helpt nét die 0,01 seconde sneller te zijn.

Sports and Technology

Binnen BrabantSport is Sports and Technology de aangewezen partij voor innovatie in de sport. Het is een cluster voor bedrijven, kennisinstellingen, SportFieldLabs, overheden en maatschappelijke organisaties. Samen hebben ze meerdere doelen; door innovaties bijdragen aan meer sporten en bewegen, bouwen aan een vitale en sportieve samenleving, (top)sporters helpen meer medailles te behalen en meer business te creëren voor het bedrijfsleven. Met de kracht van de Brainport-regio bouwen ze aan een uniek ecosysteem voor (top)sport en vitaliteit.

Innovatieprojecten, evenementen & netwerk

Innovatieprojecten zijn de kern van Sports and Technology. Daar worden de innovaties geboren die onze sporters ondersteunen, mensen activeren naar een gezonde leefstijl en waaruit bedrijven nieuwe producten ontwikkelen.

Sports and Technology organiseert ook diverse evenementen. Om inspiratie te leveren, nieuwe projecten mogelijk te maken en om partijen met elkaar te verbinden. Dat doen we met en voor partners uit het bedrijfsleven, voor alle partijen van het cluster en zelfs partijen van buiten het cluster.

Kijk voor meer informatie op www.sportsandtechnology.com