Leer de sportfieldlabs kennen

Hieronder lichten we graag de sportfieldlabs toe:

Foto Keerpunt

Innosportlab de Tongelreep in Eindhoven

Samen met de atleten, coaches, het bedrijfsleven en wetenschap werkt het InnoSportLab aan innovaties om zwemprestaties te verbeteren. Ze zijn continu op zoek om de zwemmers en de zwemsport vooruit te helpen. Ook is het InnoSportLab er voor een groter maatschappelijk doel: zwemmen leuker maken zodat meer kinderen blijven zwemmen en de vijver met talenten groeit. Lees meer over de organisatie via onderstaande button.

Klik hier om meer over het lab te weten te komen!
Maudstaassenfotografie 3989

Het Urban Sports Performance Centre

Het Urban Sports Performance Centre (USPC) is hét kennis- en innovatiecentrum voor de Urban Sports. De missie van het USPC is urban sports naar een hoger plan te tillen en aantrekkelijker te maken door de inzet van kennis, innovatie en technologie. Lees meer over de organisatie via onderstaande button.

Klik hier om meer over het lab te weten te komen!

Innosportlab 's-Hertogenbosch

Stichting InnoSportLab ‘s-Hertogenbosch (ISLDB) is een non-profit organisatie gevestigd in ‘De Plek’ in ‘s-Hertogenbosch. ISLDB is hét enige centrum van innovatie voor de turnsport in Nederland. Sinds 2016 is het lab een Sportinnovator centrum. Lees meer over de organisatie via onderstaande button.

Klik hier om meer over het lab te weten te komen!

PSV Top Performance Center

Het PSV Top Performance Center is een open innovatie ecosysteem op het gebied van sport, gezondheid en techniek dat actief samenwerking zoekt, met als doel het bevorderen van de prestaties van (top)sporters en (top)managers. Meer weten over de organisatie? Klik dan op onderstaande button.

Klik hier om meer over het lab te weten te komen!
Foto Pop up play min

InnoBeweegLab

InnoBeweegLab is een onderzoeks- en innovatiecentrum, gevestigd in Eindhoven, gericht op de inzet en creatie van passend beweegaanbod. InnoBeweegLab streeft naar innovaties die leiden tot maatschappelijke impact op o.a. het gebied van een gezonde actieve leefstijl. Meer weten over de werkzaamheden van deze organisatie? Klik dan op onderstaande button.

Klik hier om meer over het lab te weten te komen!

Partners