Aanvoerders van ambitie

Deel uitmaken van een sterk Brabants bedrijvennetwerk dat samen investeert in de Brabantse sport? Word dan aanvoerder van ambitie.

Brabant sterker maken door sport. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen! Onze ambitie. En die ambitie heb jij hopelijk ook. Deel die ambitie met onder andere ABN AMRO MeesPierson, Arriva, Holla Advocaten, Univé, Omroep Brabant en Eindhoven Airport.

Gezamenlijk halen we grote topsportevents naar Brabant waardoor onze talenten en topsporters die wij hier opleiden, kunnen schitteren op het hoogste podium. Behalve een sterke sportreputatie heeft Brabant ook een naam hoog te houden als het gaat om innovatie. Met slimme innovaties maken we de samenleving vitaler en tillen we topsport naar een nóg hoger niveau. En wat Brabant tot slot kenmerkt; we zijn er voor iedereen; met en zonder beperking. Iedereen doet mee in Brabant. Zo helpen we bijvoorbeeld Brabanders die in het dagelijks leven hulpmiddelen gebruiken, ook de juiste hulpmiddelen te vinden op sportief gebied om te kijken welke sport het beste bij hen past. Als aanvoerder van ambitie kun je de sport in Brabant op meerdere manieren ondersteunen. Sluit jouw bedrijf zich ook bij ons aan?

Wat krijg je ervoor terug? Als je investeert in de sport in Brabant, krijg je uiteraard een aantal tegenprestaties; in de vorm van zichtbaarheid, een netwerk aan Brabantse topbedrijven en daarnaast bieden we diverse vaste en variabele mogelijkheden. Kortom, we leveren maatwerk.

Benieuwd wie zich al hebben aangesloten?
Klik hier om te zien welke bedrijven zich hebben aangesloten als Aanvoerder van Ambitie

20230608 Brabant Sport Willeke Machiels HR 002 1 G1 A0979

WORD JIJ OOK AANVOERDER VAN AMBITIE?

Wil jij ook Aanvoerder van Ambitie worden of wil je graag meer informatie? Bekijk onze proposities en neem contact met op Marcel Balkenstein via marcel@brabantsport.nl

Brabant Sport fonds

Het BrabantSport Fonds

Het BrabantSport Fonds: het fonds dat Brabant gelukkiger en daarmee sterker maakt door sport. Het fonds is een unieke samenwerking tussen de provincie Noord-Brabant en het Brabantse bedrijfsleven. Met het ondersteunen en stimuleren van maatschappelijke vraagstukken wil het fonds zorgen dat iedereen mee doet. We laten zien wat de kracht van sport is en welke impact we samen kunnen maken.

Lees meer over het BrabantSport Fonds
Maatschappelijke Partners 01

Maatschappelijke partners

Samen bereiken we meer. Dat zit in het Brabantse DNA. En daar staan we als BrabantSport ook voor. Bij het verwezenlijken van maatschappelijke doelstellingen zijn dan ook de handen ineengeslagen met diverse partners. Zo zorgen we ervoor dat we niet alleen rendement behalen op sportief of economisch vlak, maar zeker ook op sociaal-maatschappelijk vlak.

Bekijk de aangesloten organisaties

Partners