RSP 1677

GRATIS Lesmodule over De Spelen

Vraag nu de gratis lesmodule over de Spelen aan!

De Olympische en Paralympische Spelen in Parijs staan voor de deur. In de Franse hoofdstad komen deze zomer rond de 15.000 Olympische en Paralympische sporters verdeeld over circa 200 landen in actie. Om Brabantse leerlingen warm te maken voor deze grootse sportevenementen presenteren we onze GRATIS educatieve, sportieve, interactieve én vooral enorm leuke lesmodule. 45 minuten sportief plezier gegarandeerd! Met o.a. vlogs van topsporters, quizjes, energizers en een ganzenbordspel; alles in het kader van de Spelen in Parijs. Gaan jouw leerlingen ook voor goud?

Doe je aanvraag via onderstaand formulier. Je wordt vervolgens doorgelinkt naar een landingspagina met een link naar de lesmodule. Veel sportief plezier toegewenst! 

Aanvraagformulier lesmodule

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kun je verwachten van onze lesmodule?

In deze gratis online lesmodule staan onze Brabantse topsporters centraal, want ook deze zomer is Brabant breed vertegenwoordigd op de Spelen. Kennen jouw leerlingen alle Brabantse topsporters die afreizen naar Parijs? Het zal je verbazen hoeveel het er zijn! In onze lesmodule leer je een aantal beter kennen. Van de beresterke judoka Sanne van Dijke en de goedlachse rolstoeltennisser Niels Vink tot de pijlsnelle atlete Eveline Saalberg en de onoverwinnelijke baanwielrenner Harrie Lavreysen. Door deze lesmodule kennen de leerlingen na afloop alle ins en outs over het leven van een topsporter in aanloop naar de Olympische en Paralympische Spelen. Zo ontdekken zij op een leuke, interactieve manier het belang van bewegen, sporten, voeding en sociale vaardigheden. 

Partners