Vacature: Projectleider Uniek Sporten Brabant

Wij groeien en zijn daarom op zoek naar een Projectleider Uniek Sporten Brabant die samen met ons Brabant sterker maakt door sport! (32-38 uur, standplaats Eindhoven, hybride werken)

Wat de functie inhoudt?
Als ondernemende projectleider heb je een passie voor het leiden van succesvolle projecten. Je bent een volwaardig lid van de marketing en communicatieafdeling binnen BrabantSport en je hebt een bewezen staat van dienst op het gebied van marketing- en communicatievraagstukken. Je haalt informatie met betrekking tot de wensen en behoeften uit de markt en vertaalt dat, in samenwerking met de Manager Marketing en Communicatie van BrabantSport, tot kansrijke marketing- en communicatiecampagnes. Als projectleider stuur je op de doelstellingen die in het kader van Uniek Sporten Brabant worden gesteld.

BrabantSport werkt onder de vlag 'Uniek Sporten Brabant' samen met een groot aantal lokale, regionale en landelijke partners om zoveel mogelijk Brabanders met een beperking of chronische aandoening te stimuleren om in beweging te komen en te helpen bij het vinden van een passende sport- of beweegactiviteit. Een goede marketing- en communicatiestrategie is daarbij essentieel, want we willen de doelgroep immers op het juiste moment via de juiste kanalen bereiken.

Wie wij zijn?
BrabantSport maakt zich hard voor het allerbeste sportklimaat van Nederland, in de breedste zin van het woord. Dat doen we voor alle Brabanders, met steun van overheden, kennisinstellingen, sportbonden én een team van ruim 40 Brabantse topsporters. Want een provincie mét sport is sterker dan een provincie zonder sport. Wij ondersteunen topsporters, organiseren topsportevenementen en zetten ons in voor sporters met een beperking of chronische aandoening:

Samen kansen herkennen, samen juichen samen voor dat ene doel. Op z'n Brabants; gastvrij en toegankelijk en tegelijkertijd samen durven dromen, die ambitie uitspreken verbindend, maar altijd met een gezonde portie winnaarsmentaliteit want daar gaat het uiteindelijk om... Winst boeken op sociaal maatschappelijk, sportief én economisch vlak. Successen samen vieren met een zelfverzekerde bescheidenheid. Samen maken we #BRABANTSTERKERDOORSPORT

Wat wij te bieden hebben?
Een werkplek in het hart van de Brabantse sport. BrabantSport is een informele, mensgerichte en professionele organisatie. Werken bij BrabantSport betekent groeien in een dynamische organisatie, ondernemend zijn en elke dag met plezier werken in de sport.

Deze functie biedt volop ruimte om je te blijven ontwikkelen, met een marktconform salaris in schaal 11 van de cao sport, inclusief prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nieuwsgierig geworden?
Zie jij dit wel gebeuren? Dan ontvangen wij graag vóór 21 december je cv en een korte motivatie waaruit blijkt dat we jou moeten uitnodigen voor een gesprek op officemanagement@brabantsport.nl

Voor vragen of informatie over de vacature, kun je telefonisch contact opnemen met Mathijs Timmer via 06 117 177 57 of mathijs@brabantsport.nl.