The Dutch Masters gaat door met publiek!

Van 11 tot en met 13 maart vindt The Dutch Masters Indoor Brabant horse show plaats. Dit jaar weer mét toeschouwers. BrabantSport ondersteunt het evenement al lange tijd en is blij dat Brabanders weer kunnen genieten van topsport van internationale allure in de eigen achtertuin. Michel Reinders, directeur BrabantSport, kijkt ook enorm uit naar maart. ‘Sportevenementen zijn zeer belangrijk voor de welvaart in Brabant en het welzijn van Brabanders. The Dutch Masters is het eerste door ons ondersteunde evenement sinds lange tijd dat doorgaat mét publiek. Dat is geweldig. Ik ben trots dat we als BrabantSport betrokken zijn bij dit topevenement dat onderdeel uitmaakt van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping. Ook zo maken we Brabant sterker door sport.’

Programma

Door de Covid voorschriften wordt het programma enigszins aangepast. Het programma concentreert zich in de hoofdpiste en bestaat uit de internationale rubrieken. De hoogtepunten zijn zonder meer de FEI World Cup Dressage op vrijdag (Grand Prix) en op zaterdag (Kür op Muziek) en de Rolex Grand Prix op zondagmiddag. Op vrijdag- en zaterdagavond worden de belangrijkste rubrieken ter voorbereiding op de Rolex Grand Prix verreden, respectievelijk de VDL Groep Prijs en de Audi Prijs. Het programma eindigt op vrijdag en zaterdag om 22.00 uur. Het volledige programma is terug te vinden op onze website.

Publiek

Conform de geldende restricties wordt een beperkt aantal toeschouwers, 1.250 per dagdeel, toegelaten waarbij de veiligheid voor iedereen voorop staat. Vaste zitplaatsen zijn toegewezen waarbij rekening wordt gehouden met de 1,5 meter afstand regel. Om ieders veiligheid te kunnen waarborgen is er geen promodorp en kunnen bezoekers gebruik maken van een speciale service om eten en drinken te laten bezorgen op de tribune. De tickethouders die in 2020 geen gebruik konden maken van hun gekochte ticket krijgen als eersten de kans om deze in 2022 te gebruiken. Tickethouders kunnen er ook voor kiezen hun ticket te gebruiken in 2023. Vanaf 10 februari start de kaartverkoop van de daarna nog beschikbare kaarten. Het tonen van een coronatoegangsbewijs is verplicht voor toeschouwers.

Op de website en de social media kanalen van The Dutch Masters wordt alle informatie omtrent de editie van 2022 gecommuniceerd.