Team Jumbo-Visma Academy Truck aanwezig bij Dwars door Brabant

Eindhoven – Op zondag 1 oktober tussen 09:00 en 13:00 uur is de Team Jumbo-Visma Academy Truck aanwezig tijdens Dwars door Brabant bij Abdijhof Marienkroon in Nieuwkuijk. Bezoekers van het evenement kunnen tijdens een clinic op Tacx-Trainers kennismaken met de wielersport en kans maken op leuke prijzen. Door middel van een iPad en de virtuele fietssoftware Zwift, kan je een berg beklimmen, tegen elkaar rijden en jezelf maximaal uitdagen. Ook bezoekers die niet deelnemen aan de toertocht Dwars door Brabant kunnen meedoen aan de challenge.

De Team Jumbo-Visma Academy Truck is een initiatief vanuit Jumbo Supermarkten en reist door het land om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen. De inzet van deze truck draagt ook bij aan het algehele doel van Team Jumbo-Visma Academy, namelijk meer jongeren op de fiets krijgen. Kom aanstaande zondag 1 oktober langs, neem een kijkje in deze uniek ontwikkelde truck en doe mee!

Team Jumbo-Visma en BrabantSport voor dat ene doel
BrabantSport faciliteert TeamNL en TalentTeamNL programma’s. Daarmee wil BrabantSport ervoor zorgen dat topsporters en talenten zich optimaal kunnen voorbereiden op het hoogste podium. Een optimale topsportinfrastructuur is daarbij essentieel. Het uitgangspunt hierbij is dat BrabantSport de beste sporters met de beste coach op één locatie met de beste faciliteiten bij elkaar brengt. Dat doet BrabantSport in samenwerking met CyclingClassNL, een topsportontwikkelaar die zicht richt op wielertalenten. Met de aanwezigheid van de event truck van Team Jumbo-Visma tijdens Dwars door Brabant, een toertocht voor wielrenners en gravelaars georganiseerd door BrabantSport, willen beide partijen de succesvolle samenwerking zichtbaar maken en mensen inspireren met de kracht van fietsen.

Truck2

Ben jij wielrenner of gravelaar en heb je je nog niet ingeschreven voor Dwars door Brabant? Verzeker dan nu jouw plek aan de start: https://dwarsdoorbrabant.cc/aa...

Brabant Sport Dwars door Brabant Logo 3 kleur

Wil je meer weten over de samenwerking tussen BrabantSport en CyclingClassNL? Lees dan het volledige artikel: https://www.brabantsport.nl/nieuws/team-jumbo-visma-en-brabantsport-voor-dat-ene-doel/

Aanwezigheid Team Jumbo-Visma Academy Truck

Datum: Zondag 1 oktober
Tijd:
09:00 – 13:00 uur
Locatie:
Abdijhof Mariënkroon, Abdijlaan te Nieuwkuijk