BrabantSport golfdag in full swing

Het is maandag 11 september. Onze Aanvoerders van Ambitie komen bijeen voor de jaarlijkse BrabantSport golfdag. De zon schijnt vol overgave op de greens van Golfbaan de Swinkelsche in Someren. Het belooft een mooie dag te worden.

Na een welkomstdrankje en een paar goede gesprekken is het tijd om de golfclubs tevoorschijn te halen. ‘We gaan knallen met die ballen’, zoals een van onze aanvoerders het uitstekend weet te verwoorden. De beginnend golfer verzamelt zich voor de clinic, terwijl degenen met wat meer ervaring in flights strijden voor de prijzen.

Foto golfen

We maken een rondje langs de velden om de stemming te peilen. Luuk Jeuken van YouKnights geniet zichtbaar van de golfdag: “Ieder businessevent is top geregeld. Ik vind het leuk dat er een combinatie is tussen sporten bekijken en zelf meedoen aan sportieve activiteiten. BrabanSport is het perfecte drieluik tussen topsport, het bedrijfsleven en maatschappelijke betrokkenheid.”

"BrabanSport is het perfecte drieluik tussen topsport, het bedrijfsleven en maatschappelijke betrokkenheid.”
Luuk Jeuken, YouKnights

Roel van Horssen van Frame Freaks deed de afgelopen twee jaar ook al mee aan de golfclinic. Deze editie doet hij in een flight mee met ‘de grote jongens’. “Ik heb nu al drie keer de beste bal. Het is weer top vandaag: lekker weer, gezelligheid en alles is goed geregeld. Maar we zijn niets anders gewend van BrabantSport!”

"Het is weer top vandaag!"
Roel van Horssen, Frame Freaks

Ad Verbeek van ABN AMRO MeesPierson trekt de teamspirit die de aanvoerders vandaag tonen ook buiten business events graag door: “We zitten als bedrijf zo in elkaar dat we anderen graag iets gunnen. Dus als wij iets nodig hebben van golfballen, tot een testamentaire vaststelling, dan klop ik eerst aan binnen ons netwerk. Sport verbindt en samen helpen we elkaar vooruit. Het diverse aanbod aan activiteiten is fantastisch en ik kom dankzij BrabantSport in aanraking met sporten waar ik normaal niet naartoe zou gaan. De events zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Daar kun je mee aankomen!”

"Sport verbindt en samen helpen we elkaar vooruit."
Ad Verbeek, ABN AMRO MeesPierson
Golf omgeving

18 holes later keren onze aanvoerders terug naar het terras voor een welverdiend koud drankje. Ondanks de gemoedelijke sfeer hangt de spanning al snel in de lucht wanneer het tijd is voor de prijsuitreiking. Uiteindelijk wisten de volgende Aanvoerders van Ambitie in de prijzen te vallen:

Nadat de prijzen in ontvangst zijn genomen, wordt de dag afgesloten met een lekkere barbecue. We danken alle aanwezigen voor hun inzet en enthousiasme. Op naar de volgende editie!

Bbq

Denk je nu: van dit gezelschap wil ik de volgende keer ook onderdeel uitmaken?! Word dan hier Aanvoerder van Ambitie. Heb je eerst nog vragen over een mogelijk lidmaatschap? Neem dan contact met ons op!