BrabantSport Spelen

Filteren

Nadat we tijdens de oorspronkelijke periode van de Olympische Spelen, de Olympische Team BrabantSport ambassadeurs aan het woord hebben gelaten. Is het nu de beurt aan onze Paralympische Team BrabantSport ambassadeurs. Ook zij worden op diverse manieren geïnterviewd. Zo komt er onder andere een podcast met Maikel Scheffers, daagt Kenny van Weeghel je uit om mee te doen aan een challenge en maken Sanne Voets en Kelly van Zon tijd vrij voor een Whatsapp interview. Allemaal met reden om Brabanders te inspireren, te laten bewegen en daardoor Brabant sterker te maken door sport. Bijna dagelijks komt er een content format online, het is op de dag dat de ambassadeur in kwestie ook in actie zou komen. Houd de kanalen in de gaten, want vanaf zondag 30 augustus beginnen we met onze Paralympische editie van de BrabantSport Spelen!

Brabant Sport Challenge Kenny van Weeghel
Team BrabantSport

5-voudig Paralympische Spelen deelnemer heeft een ...

Kenny van Weeghel gaat volgend jaar voor zijn 6e deelname aan de Paralympische Spelen in Japan. Om op topniveau te blijven presteren is voeding bijvoorbeeld van groot belang voor hem. Hij vraagt zich af wat jij eet voor een wedstrijd of voor een training? Laat het ons weten via #brabantsterkerdoorsport, info@brabantsport.nl of via DM. Maak kans op kaartjes voor de Efteling!

Brabant Sport Artikel Maud van der Meer v3
Team BrabantSport

Comeback mom op weg naar Tokyo

We trappen af met Maud van der Meer (28 jaar, zwemmen), 24 juli 2020 is namelijk ook de dag dat de Team BrabantSport ambassadeur omcirkeld had voor haar deelname aan de 4x100m vrije slag estafette.

Brabant Sport Podcast visual met Maikel
Team BrabantSport

De expert in het winnen van prijzen

Hij heeft op zijn palmares onder andere 7 Grand Slam titels, Paralympisch brons, meervoudig wereldkampioen en voormalig nummer 1 van de wereld. Deze Paralympische tennisser weet als geen ander wat er nodig is om te winnen. Marcel Balkestein spreekt Maikel 'Rollie' Scheffers in een nieuwe BrabantSport Podcast aflevering.

BrabantSport Spelen
Team BrabantSport

Deze zomer de BrabantSport Spelen!

Voor onze Team BrabantSport ambassadeurs had hét deze zomer moeten gebeuren: de Olympische én Paralympische Spelen! Wat doen ze nu in plaats van schitteren in Tokyo? Welke tips hebben ze voor Brabanders? Hoe blijven ze gemotiveerd?

Brabant Sport Take over Maarten Brzoskowski
Team BrabantSport

Een inkijkje in het leven van een zwemmer

Maarten Brzoskowski (24 jaar, zwemmen) neemt ons een dag mee in zijn topsportleven. Via ons Instagram kanaal voorziet hij de fans van diverse updates!

HR BS Raats 5306
TeamNL centrum van BrabantSport

Een kijkje in de keuken van het TeamNL centrum van...

Met het TeamNL centrum van BrabantSport werken we dagelijks aan een optimale topsportinfrastructuur voor onze topsporters en talenten zodat zij kunnen schitteren op dat hoogste podium. Lees hier meer over wat het TeamNL doet.

Brabant Sport Take over Nadine Broersen
Team BrabantSport

Geen meerkamp maar fietsvakantie

5 & 6 augustus 2020 stonden omcirkeld in de agenda van Nadine Broersen. Twee dagen alles geven op de Olympische meerkamp. Nu dat echter met een jaar is uitgesteld, is het tijd voor een fietsvakantie in Duitsland. De meerkampster neemt ons een dagje mee via de Instagram Stories en beantwoordt vragen die door jullie zijn gesteld!

Kelly en Sanne visual BS Spelen
Team BrabantSport

Geroutineerde Paralympiërs appen met elkaar

Sanne Voets en Kelly van Zon zijn beiden niet onbekend op de Paralympische Spelen. Samen hebben ze al 4 Paralympische medailles, waaronder 3 gouden plakken! We spreken de amazone en de tafeltennisster vandaag over het uitstellen van de Paralympische Spelen, wie hun Brabantse sportidool is en over hoe ze zich voorbereiden op de Paralympische Spelen. Bekijk de video en je bent weer helemaal bij over deze Brabantse toppers!

Brabant Sport Whatsappen Danielle van de Donk en Kika van Es
Team BrabantSport

Hoe kwam Kika van Es de corona periode door? En wa...

We spreken de twee voetbalsters via Whatsapp en leggen ze een aantal vragen voor. In 5 minuten ben je weer volledig bij!

Partners