BrabantSport Tokyo Tour

Sporten en bewegen is belangrijk. Van sport wordt iedereen beter, want het houdt je fit en gezond. Onze Brabantse helden uit Team BrabantSport zijn daarom op zoek naar jou! 2020 is natuurlijk hét jaar van de Olympische én Paralympische Spelen in Tokyo waar ook een groot aantal Brabantse topsporters zullen schitteren. Jij maakt kans om deze helden op jouw basisschool te ontmoeten! Wil jij dat wielerfenomeen Marianne Vos jouw school bezoekt? Of heb je liever dat judoka Roy Meyer jou de kneepjes van het judo leert? Dat kan!

Meld jouw basisschool hieronder aan, want een aantal van onze topsporters die naar de Spelen gaan, zijn op zoek naar jou! Zij willen jou en alle kinderen van jouw school alles vertellen over de Olympische en Paralympische Spelen. Hoe ziet het leven van een topsporter eruit? Hoe belangrijk is topsport voor onze Brabantse helden? Vraag hen het hemd van het lijf. En als klap op de vuurpijl mag je hen uitdagen voor een sportieve challenge! Als je wilt dat jouw school kans maakt op een bezoekje van een van onze helden, stem dit dan goed af op school en zorg dat de contactpersoon van de basisschool zich snel registreert via onderstaand formulier. Wie weet ontvang je dan binnenkort een bezoekje van een van onze Team BrabantSporters. #brabantsterkerdoorsport #teambrabantsport

De BrabantSport Tokyo Tour wordt mede mogelijk gemaakt door aanvoerders van ambitie Arriva.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Uit alle inschrijvingen worden, op basis van motivatie, 20 scholen geselecteerd.
Aanmelden kan t/m 13 maart. Bezoeken vinden plaats in de maanden eind maart, april, mei, juni (muv van de vakanties).

Let op: met een aantal sporters komt een cameracrew mee. De beelden worden getoond op social en via het YouTube kanaal van Omroep Brabant. Als je je registreert, ga je er als school mee akkoord dat kinderen in beeld (kunnen) komen en ga je akkoord met onze actievoorwaarden. Lees hier alle actievoorwaarden.

Partners