Werken bij BrabantSport

Mooi werk met impact op de Brabantse maatschappij. Op deze pagina vind je alle vacatures die momenteel openstaan bij BrabantSport. Wellicht staat jouw nieuwe droombaan hiertussen!

Over BrabantSport
Wij maken Brabant sterker door sport. Vandaag, morgen en overmorgen. Want een provincie mét sport is sterker dan een provincie zonder sport. BrabantSport maakt zich daarom hard voor het allerbeste sportklimaat van Nederland, in de breedste zin van het woord. Dat doen we voor jou als Brabander, met steun van overheden, kennisinstellingen en sportbonden. Maar ook het Brabants bedrijfsleven doet mee. Organisaties zoals Univé, Omroep Brabant en Eindhoven Airport zien het belang van sport en investeren samen met ons…want sport maakt veel los.

Open sollicitatie
Op dit moment hebben we één openstaande vacature. Staat jouw vacature hier niet tussen, maar ben jij enthousiast en denk jij dat je een goede aanvulling bent voor ons BrabantSport team? Stuur dan een open sollicitatie naar info@brabantsport.nl en wellicht is het een match!

23272 Brabantsport Krachtpatser 1080x1080 DEF

Vacature: content marketeer

Tel jij nu al af naar Parijs 2024? Ben je wekelijks te vinden op de padelbaan, het hockeyveld of in de sportschool en kun je daar boeiende verhalen over vertellen? Of ben je misschien die bankzitter die intens geniet van het kijken naar sport, puur omdat je weet en voelt wat sport kan betekenen? Hoe dan ook, je bent in ieder geval een ervaren content marketeer die van betekenis wil zijn. En dat komt goed uit, want dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees hier de volledige vacature

Partners