Werken bij BrabantSport

Mooi werk met impact op de Brabantse maatschappij. Op deze pagina vind je alle vacatures die momenteel openstaan bij BrabantSport. Wellicht staat jouw nieuwe droombaan hiertussen!

Over BrabantSport
Wij maken Brabant sterker door sport. Vandaag, morgen en overmorgen. Want een provincie mét sport is sterker dan een provincie zonder sport. BrabantSport maakt zich daarom hard voor het allerbeste sportklimaat van Nederland, in de breedste zin van het woord. Dat doen we voor jou als Brabander, met steun van overheden, kennisinstellingen en sportbonden. Maar ook het Brabants bedrijfsleven doet mee. Organisaties zoals Univé, Omroep Brabant en Eindhoven Airport zien het belang van sport en investeren samen met ons…want sport maakt veel los.

Vacature Mar Com manager

Vacature: Manager Marketing en Communicatie

BrabantSport groeit en is daarom op zoek naar een Manager Marketing en Communicatie die samen met ons Brabant sterker maakt door sport! (38 uur, standplaats Eindhoven, hybride werken)

Lees hier de volledige vacature
Vacature Fondsmanager

Vacature: Fondsmanager BrabantSport Fonds

BrabantSport groeit en is daarom op zoek naar een Fondsmanager BrabantSport Fonds die samen met ons Brabant sterker én gelukkiger maakt door sport! (20-24 uur, standplaats Eindhoven)

Lees hier de volledige vacature

Partners