Werken bij BrabantSport

Mooi werk met impact op de Brabantse maatschappij. Op deze pagina vind je alle vacatures die momenteel openstaan bij BrabantSport. Wellicht staat jouw nieuwe droombaan hiertussen!

Over BrabantSport
Wij maken Brabant sterker door sport. Vandaag, morgen en overmorgen. Want een provincie mét sport is sterker dan een provincie zonder sport. BrabantSport maakt zich daarom hard voor het allerbeste sportklimaat van Nederland, in de breedste zin van het woord. Dat doen we voor jou als Brabander, met steun van overheden, kennisinstellingen en sportbonden. Maar ook het Brabants bedrijfsleven doet mee. Organisaties zoals Univé, Omroep Brabant en Eindhoven Airport zien het belang van sport en investeren samen met ons…want sport maakt veel los.

Open sollicitatie
Op dit moment hebben we één openstaande vacature. Staat jouw vacature hier niet tussen, maar ben jij enthousiast en denk jij dat je een goede aanvulling bent voor ons BrabantSport team? Stuur dan een open sollicitatie naar hr@brabantsport.nl en wellicht is het een match!

Team NL 2

Vacature: pedagogisch conciërge

Voor de huisvesting van topsporttalenten op onze sportcampus in Eindhoven zoeken wij een pedagogisch conciërge (36 uur). Heb jij een echt sporthart? En zit dat op de goede plaats? Kun jij goed met jongeren omgaan en ben je ook nog handig? Als je je hierin kan vinden én je vindt het niet erg om buiten kantoortijden te werken? Solliciteer dan op deze functie!

Partners