Werken bij BrabantSport

Mooi werk met impact op de Brabantse maatschappij. Op deze pagina vind je alle vacatures die momenteel openstaan bij BrabantSport. Wellicht staat jouw nieuwe droombaan hiertussen!

Over BrabantSport
Wij maken Brabant sterker door sport. Vandaag, morgen en overmorgen. Want een provincie mét sport is sterker dan een provincie zonder sport. BrabantSport maakt zich daarom hard voor het allerbeste sportklimaat van Nederland, in de breedste zin van het woord. Dat doen we voor jou als Brabander, met steun van overheden, kennisinstellingen en sportbonden. Maar ook het Brabants bedrijfsleven doet mee. Organisaties zoals Univé, Omroep Brabant en Eindhoven Airport zien het belang van sport en investeren samen met ons…want sport maakt veel los.

Open sollicitatie
Op dit moment hebben één openstaande vacature. Staat jouw vacature hier niet tussen, maar ben jij enthousiast en denk jij dat je een goede aanvulling bent voor ons BrabantSport team? Stuur dan een open sollicitatie naar info@brabantsport.nl en wellicht is het een match!

Coohn nl 20221008 1608 Eindhoven Wandeltocht

Vacature: Projectleider Uniek Sporten Brabant

BrabantSport groeit en is daarom op zoek naar een Projectleider Uniek Sporten Brabant die samen met ons Brabant sterker maakt door sport! (32-38 uur, standplaats Eindhoven, hybride werken)

Lees hier de volledige vacature

Partners