Samen rijden

BrabantSport stimuleert Aanvoerders van Ambitie via een innovatieve online carpooltool om samen naar evenementen en bijeenkomsten van BrabantSport te rijden. Het principe is simpel: wie één of meerdere plekken beschikbaar heeft in zijn of haar auto kan dit aangeven op het online platform. Aanvoerders van Ambitie die graag mee willen rijden kunnen daar hun plek claimen.

Het platform heeft als doel dat Aanvoerders van Ambitie elkaar beter leren kennen, het aantal individuele autoritten naar evenementen en bijeenkomsten te verminderen en zo ook een concrete bijdrage te leveren aan een schonere omgeving. Een win-win situatie.

Samen rijden zorgt voor een extra netwerkgelegenheid, is beter voor de portemonnee én het milieu.

Een rit aanbieden
Deel je lege autostoel(en) in de widget op deze pagina. Klik op: rit aanbieden. Aanvoerders van Ambitie bij jou uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.

Meerijden
Ben je juist op zoek naar een plek om mee te rijden? Klik dan op de widget op deze pagina en vervolgens op aangeboden ritten. Zoek een rit bij jou in de buurt en geef aan dat je mee wilt rijden. Er wordt dan een e-mail verstuurd naar degene die de rit aanbiedt. Zodra deze persoon bevestigt per mail is jouw rit geregeld.

Tip: laat in het veld van het persoonlijke bericht een tekst achter waarom je mee wilt rijden en jouw mobiele nummer.

Voor deze nieuwe service werken we samen met Slinger, een Nederlandse start-up die de technologie achter het platform heeft ontwikkeld voor o.a. voetbalclubs en festivals.

Partners