Uniek Sporten Brabant komt met nieuwe eerlijke videoserie ‘Onbeperkte vragen’

In Noord-Brabant moet iedereen de mogelijkheid krijgen om te kunnen sporten, ook wanneer je een beperking of een aandoening hebt. BrabantSport maakt zich hier via het programma Uniek Sporten Brabant en hun samenwerking met het Fonds Gehandicaptensport hard voor. Met de nieuwe videoserie ‘Onbeperkte Vragen’ van Uniek Sporten Brabant maken we kennis met inspirerende Brabanders. In de serie vertellen zij over hun ervaringen met sporten met een beperking of aandoening.

Onbeperkte Vragen

In de nieuwe videoserie vragen we Brabanders met een beperking of aandoening het hemd van het lijf. Over het belang van sport in hun leven, over fit zijn en over het sociale aspect van sporten. Maar ook over vooroordelen, over drempels die je ervaart en over de hobbels die je soms moet nemen in een zoektocht naar een passende sport. De Brabanders delen hun inspirerende en bovenal eerlijke verhaal met de buitenwereld. Bij iedere aflevering overheerst één gevoel; de weg naar sporten is niet altijd makkelijk, maar het levert zoveel op.

Hier gaan we voor

Iedereen met een beperking of aandoening moet op zijn of haar eigen manier kunnen sporten, dat is waar we voor gaan. Met de nieuwe videoserie willen we mensen inspireren en eventuele drempels verlagen. Daarnaast hopen we met de serie het gesprek bespreekbaar te maken. Via de Uniek Sporten loketten en de lokale partners willen we zoveel mogelijk Brabanders met een beperking of chronische aandoening helpen bij het vinden van een passende sport.

Gratis beweegadvies

Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een sport en wil je weten wat de mogelijkheden bij jou in de buurt zijn? Neem contact op met info@unieksportenbrabant.nl en krijg gratis hulp bij het vinden van een passende sport of beweegvorm. Of bezoek de website van Uniek Sporten Brabant en neem zo contact op!