SkateKeet voor het eerst naar de Spelen

Ze is met haar 16 jaar de benjamin van de Olympische ploeg. Samen met Churandy Martina de vlaggendraagster van TeamNL én vooral een zeer nuchtere én talentvolle skateboardster die Nederland gaat vertegenwoordigen op de Spelen. En, dagelijks traint in Brabant!

Dit is een interview uit het BrabantSport Spelen Magazine. Heb jij 'm nog niet gelezen? Check 'm dan snel via onderstaande link!
https://brabantsport.foleon.co...

Ze woont dan wel in Utrecht, maar Keet Oldenbeuving oftewel SkateKeet, komt bijna dagelijks met de trein en haar skateboard in de hand naar Den Bosch. Vanuit het World Skate Center bereidt zij zich voor op de Olympische Spelen waarbij skaten voor het eerst op het olympisch programma staat! In Tokyo kent het skaten 4 evenementen verspreid over 2 onderdelen: park en street.

Wij spraken deze coole dame, samen met haar trainer Rudy Broer over haar doel voor Tokyo, de ontwikkeling van het skateboarden en het walhalla voor de skaters; het World Skate Center. Check snel de video.

WIN EEN DOOR SKATEKEET GESIGNEERD SKATEBORD!

Kans maken op een door SkateKeet gesigneerd skatebord? BrabantSport geeft er één weg! Hoe maak je kans? Volg BrabantSportNL op Instagram, like de post van de winactie en vertel ons waarom je dit unieke skatebord wilt winnen. Meer kans maken? Deel het bericht dan in je stories.