Samen staan we sterk!

Brabantse sportfan!

Het coronavirus heeft het leven van ons allemaal op z’n kop gezet. Het gaat even anders dan dat we gewend zijn. Het zijn onzekere tijden. En de impact voor de gehele samenleving is enorm, ook voor ons en onze partners. In de sportwereld zijn veel dingen erg onzeker en de kwalificatieplanning richting Tokyo waar zovelen al jarenlang voor trainen, staat enorm onder druk. Tegelijkertijd willen we in deze tijd van crisis niet teveel kijken naar wat er allemaal niet kan, maar juist wat we samen wel kunnen bereiken.

We zijn dan ook druk bezig om te kijken hoe we sport als middel in kunnen zetten om om jullie zowel nu, als op de lange termijn te helpen. Enkele voorbeelden:

  • We gaan jullie voorzien van middelen om in beweging te blijven. Houd hiervoor onze socials in de gaten.
  • We bekijken hoe we experts uit de topsport kunnen inzetten om personeel van ziekenhuizen (IC en corona verpleegafdeling) fysiek en mentaal te kunnen ondersteunen. Hiervoor zetten we onder andere topsportleefstijlcoaches, sportpsychologen en eventueel topsporters in.
  • Bedrijven ontvangen van ons tips om werknemers fit en gezond te houden.


Heb jij nog andere ideeën voor ons als BrabantSport? Zit je in de sportbranche en heb je hulp nodig? Of een vraag of opmerking? Schroom dan niet contact met ons op te nemen via info@brabantsport.nl. We kijken graag of we kunnen helpen.

BrabantSport blijft bereikbaar
BrabantSport volgt uiteraard de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Wij zijn per mail en telefonisch bereikbaar, maar ons kantoor, alsmede dat van het Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO, onderdeel van BrabantSport) is gesloten. Onze communicatie en campagnes passen we aan de situatie aan.

Brabantse DNA komt nu extra van pas
Tot slot maken we graag van deze gelegenheid gebruik om onze waardering uit te spreken naar iedereen die nu opstaat. Naar iedereen die inziet dat dit het moment is om er voor elkaar te zijn en om voor elkaar te zorgen. Er zijn ook in Brabant enorm veel mooie initiatieven ontstaan en dat is heel mooi om te zien. We maken Brabant samen sterker..met elkaar!

Michel Reinders

Directeur BrabantSport