Marieke Maas nieuwe Directeur Maatschappelijk

Marieke Maas is benoemd tot Directeur Maatschappelijk bij BrabantSport. In deze rol krijgt zij onder meer de verantwoordelijkheid over het BrabantSport Fonds en de groei die we met het fonds willen realiseren. 'We zijn superblij dat we met Marieke nog meer werk kunnen maken van de kracht van sport' aldus mededirectie Michel Reinders en Nienke Nijenhuis.

'Wij maken Brabant sterker door sport. Dat doen we omdat we sport op zichzelf waardevol vinden. Denk aan gezondheid, aan trots op prestaties, leren winnen en verliezen, samenwerken in een team. Ook economisch maken we Brabant sterker door sport. Denk aan de vele bestedingen die we naar onze regio halen via internationale sportevenementen, of sportinnovaties die we mogelijk maken. Maar vooral zijn we overtuigd van de maatschappelijke waarde van sport. Als geen ander domein is de sport in staat om mensen te verenigen; jong en oud, stad en land, met en zonder beperking. In coronatijd zijn we met bedrijven en de provincie het BrabantSport Fonds gestart. Vanuit deze overtuiging, dat we Brabanders gezonder en gelukkiger maken door sport.

De maatschappelijke waarde van sport wordt komende jaren nóg belangrijker. Om die reden hebben we gekozen om ons directieteam uit te breiden met een Directeur Maatschappelijk.' Sluiten Michel Reinders en Nienke Nijenhuis af.

Meer weten over het werk van o.a. het BrabantSport Fonds? Bekijk dan hier de website van het fonds.