Financieel administratief medewerker ( 24 uur)

Ben jij op zoek naar een parttime uitdaging op financieel gebied met flexibele werktijden? En wil jij werken voor een organisatie die werkt aan een sterker Brabant door sport? Dan zijn wij, BrabantSport, op zoek naar jou!

Wat bieden wij jou?
BrabantSport heeft een prettige, open en informele werksfeer. Je werktijden zijn flexibel. Je komt terecht in een leuk team, een omgeving waarin je volledig jezelf kunt zijn. BrabantSport biedt uiteraard een prima salaris en mooie arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Sport.

Functie
In de rol van financieel medewerker bieden wij een gevarieerde en uitdagende rol en verzorg je de administratieve taken in de breedste zin van het woord:

 1. Het verzamelen, controleren, bewerken en verwerken van relevante (financiële) gegevens;
 2. Het maken van verkoopfacturen, inboeken van inkoopfacturen en bankmutaties;
 3. Het ondersteunen van de verschillende programma’s binnen BrabantSport;
 4. Voorbereiding periodieke afsluitingen ( per kwartaal);
 5. Opstellen van onderdelen van de periodieke rapportages (per kwartaal);
 6. Opstellen van budgetten;
 7. Opstellen van de BTW aangiften
 8. Diverse andere (financieel)administratieve werkzaamheden.

Je rapporteert aan de financial controller.

Waar zijn we naar op zoek en wat verwachten we van jou

 • MBO werk en denkniveau (richting administratie);
 • Enige jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie (dus ervaring met boeken van facturen en bank en het opstellen rapportages en BTW aangiften);
 • Kennis van en ervaring met AFAS is een pre;
 • Je kan nauwkeurig en zelfstandig werken, dus tijdige verwerking van facturen en bank, naleving van regels en richtlijnen.
 • Kennis van het financieel-administratieve proces en te hanteren procedures en voorschriften;

Wat doet BrabantSport?
BrabantSport maakt zich hard voor het allerbeste sportklimaat van Nederland, in de breedste zin van het woord. Dat doen we voor alle Brabanders, met steun van overheden, kennisinstellingen, sportbonden én een team van ruim 40 Brabantse topsporters; Team BrabantSport. Want een provincie mét sport is sterker dan een provincie zonder sport. Daardoor kunnen Brabanders in hun achtertuin genieten van topsportevents van (inter)nationale allure. We investeren daarnaast in talentontwikkeling, zodat we als Brabant hofleverancier blijven van topsporters en talenten die schitteren op (inter)nationale toernooien. Diezelfde sporters maken weer gebruik van de nieuwste snufjes in de sport, want ook innovatie zit in ons DNA. Én we zijn er in Brabant voor iedereen, met én zonder beperking. Zo helpen we bijvoorbeeld Brabanders die in het dagelijks leven hulpmiddelen gebruiken, ook de juiste hulpmiddelen te vinden op sportief gebied om te kijken welke sport het beste bij hen past. Kortom; we willen een gezonde provincie zijn waar het prettig wonen, leven en werken is.

Herken jij jezelf in onze kernwaarden (zie onderstaand)? Aarzel dan niet langer en stuur ons je motivatiebrief en CV. Of heb je wellicht nog vragen met betrekking tot deze functie? Neem dan contact op met Marjon de Bresser (financial controller), marjon@brabantsport.nl / 06-83411618.

Samen kansen herkennen, samen juichen samen voor dat ene doel.
Op z'n Brabants; gastvrij en toegankelijk en tegelijkertijd samen durven dromen,
die ambitie uitspreken verbindend, maar altijd met een gezonde
portie winnaarsmentaliteit want daar gaat het uiteindelijk om...
Winst boeken op sociaal maatschappelijk, sportief én economisch vlak.
Successen samen vieren met een zelfverzekerde bescheidenheid
Samen maken we #BRABANTSTERKERDOORSPORT