FF stoom afblazen met...

Het zijn uitdagende tijden in deze corona periode. Daarom komen wij met een nieuw initiatief, want juist nu is het belangrijk om te blijven bewegen. Iedere twee weken organiseren we daarom inspirerende eClinics met een BrabantSport ambassadeur. Zodat iedereen vanuit huis én op een leuke manier lekker in beweging blijft. Pak jij de online uitdaging op en beweeg je mee? Volg dan snel het BrabantSport Instagram kanaal; zo ben je er altijd als eerste bij!

Roy Meyer: Olympisch judoka

Vorige week maandag werden we geïnspireerd door het verhaal van Roy Meyer, een van de beste judoka's in Nederland. Hij ging in op hoe hij aan judo is begonnen en wat het hem gebracht heeft. Verder deelt hij zijn strikte eet- en slaaproutines en legt hij uit wat 'The Ice Man Method' is. Kijk snel de aflevering hieronder!

Het inspirerende verhaal van Marcel Balkestein

In onze #3e​ onlince clinic deelde Marcel Balkestein zijn verhaal over hoe je gemotiveerd moet blijven, zelfs als het even tegenzit. Gedurende clinic spreekt hij ook nog eens met 2 Brabantse topsporters, benieuwd wie dit zijn? Kijk snel de hele aflevering!

The Ruggeds: mondiale breakdance top!
De tweede eClinic is gehouden door supertalent Jessy Kemper, een van de dansers van The Ruggeds. Als je met Jennifer Lopez kan rocken op het podium en de wereld overgaat voor optredens: dan kun je ook zeker 'shinen' op het BrabantSport Instagram-kanaal! Benieuwd naar zijn skills en wil je weten welke ander Team BrabantSport lid een verrassingsbezoek bracht? Check dan snel de beelden hieronder!

Wereld kampioen freestyle voetbal
18 januari was de aftrap van deze reeks voor niemand minder dan Wereldkampioen groundmoves en Team BrabantSport lid Nasser el Jackson. Als geen ander weet Nasser hoe je met alleen een bal de tofste ‘tricks’ uit te halen. Live op Instagram wisten vele jonge Brabanders mee te doen en zo de kneepjes van het freestyle voetbal te leren. Sommige deelnemers wisten de wereldkampioen zelfs te verrassen!

Benieuwd naar de clinic? Bekijk dan hieronder de beelden.