Het rondje van...

Fiets jij het rondje van Mike Teunissen? Of liever de route van Marianne Vos, Thalita de Jong of Yara Kastelijn? Stap jij regelmatig zelf op de fiets? Dan kun je vanaf nu ook ‘het rondje van…’ fietsen; een selectie van vier verschillende wielerroutes speciaal samengesteld door vier van onze Team BrabantSport ambassadeurs. Mike Teunissen, Marianne Vos, Thalita de Jong en Yara Kastelijn nemen je mee naar prachtige plekken in ons eigen Brabant. Plekken die allemaal een link hebben met La Vuelta die in de zomer onder andere Brabant aandoet. Elke route is namelijk voor een gedeelte één op één te leggen met de etappes van de Spaanse wielerronde. Tot slot bevat elk afzonderlijk wielerrondje een aantal niet te missen highlights. Ook informeren we je over de leukste initiatieven en activiteiten rondom La Vuelta die er in de buurt te beleven zijn. #vamosbrabant

La Vuelta Holanda
Op 19, 20 en 21 augustus komt La Vuelta naar Nederland. Als trotse founding partner verheugen we ons op een mooi evenement met een Brabants tintje. Op 20 augustus start het peloton namelijk in het prachtige historische centrum van ’sHertogenbosch om vervolgens op 21 augustus de route door het Brabantse landschap te vervolgen tijdens de etappe Breda-Breda. Ondanks dat we nog heel even geduld moeten hebben totdat het moment eindelijk daar is, hoeven wielerfans zich in aanloop naar de ronde van Spanje niet te vervelen. Met tal van activiteiten opgezet door honderden enthousiaste vrijwilligers kun je heel de zomer lang de sfeer van La Vuelta proeven. Zo komen mensen samen én in beweging. Met ‘het rondje van…’ doen we zelf ook een duit in het zakje. Welk rondje kies jij?

Visual Brabant Sport x La Vuelta Marianne Vos Card

Het rondje van... Marianne Vos

71km lang; Hotspots zoals Vestingstad Heusden en een prachtige route langs de Maas

Bekijk en download hier de route!
Visual Brabant Sport x La Vuelta Mike Teunissen Card

Het rondje van... Mike Teunissen

53km lang; Hotspots zoals de polderweg Haveleij en het Diezekanaal met uizicht op de Maas

Bekijk en download hier de route!
Visual Brabant Sport x La Vuelta Thalita de Jong Card

Het rondje van... Thalita de Jong

100km lang; Hotspots zoals grenspaal 246, de Kreekraksluizen en Bevrijdingsmonument Welberg

Bekijk en download hier de route!
Visual Brabant Sport x La Vuelta Yara Kastelijn Card

Het rondje van... Yara Kastelijn

45km lang; Hotspots zoals de rivier De Mark, Weilanden bij de Franse Baan en de Chaamse Bossen

Bekijk en download hier de route!

Brabant sterker door sport
Een evenement naar Brabant halen of ondersteunen doen we alleen als we er geloof in hebben dat het evenement bijdraagt aan een sterker Brabant. En we willen natuurlijk dat het rendement duurzaam is. Met andere woorden; dat er voor langere tijd positieve maatschappelijke veranderingen tot stand komen. Van groot tot klein. We zijn dan ook erg trots op ons activatieprogramma met ruim 100 initiatieven. We lichten de komende periode enkele initiatieven uit via onze socials en je vindt een compleet overzicht altijd op deze pagina.

Meer over La Vuelta Holanda
La Vuelta Holanda; 19-21 augustus. Met (internationale) toprenners, een ploegenpresentatie, een uitgebreid activatieprogramma en drie prachtige etappes door Utrecht en Brabant wordt het een uniek event. Onze provincie vormt het decor van de tweede en derde etappe. Meer weten? Kijk dan op www.lavueltaholanda.com.

Partners