Evaluatie BrabantSport lespakket

Leuk dat je als docent of pedagogisch professional met jouw leerlingen aan de slag bent gegaan met de pilot voor het BrabantSport lespakket! Hopelijk hebben we de kinderen van jouw school/BSO weten te inspireren met het lespakket! Jouw input is heel waardevol voor ons en zorgt ervoor dat we in de toekomst alle kinderen in Brabant optimaal kunnen inspireren en motiveren met de kracht van sport. Alvast bedankt voor het invullen van deze evaluatie die maximaal 10 minuten van je tijd kost.

JOUW INPUT IS WAARDEVOL!

Met het beantwoorden van onderstaande vragen help je ons dit én toekomstige lespakketten te verbeteren. Alvast veel dank voor het invullen.

Het lespakket krijgt van mij overall de score: ... (1= heel slecht, 10=heel goed)
Kun je je score toelichten? Wat vond je van het BrabantSport lespakket? Geef hieronder een uitleg. We horen graag de goede punten, maar ook tips en aandachtspunten!
Geef in je antwoord aan of het duidelijk of onduidelijk was. Ligt vervolgens je mening toe.
Geef hier aan of bij aanvang van het lespakket je goed wist hoeveel tijd er in ging zitten. Ligt je antwoord toe.
Indien je bij bovenstaande vraag 'Ja' hebt ingevuld mag je deze vraag overslaan.
Qua scores houdt deze cijfers aan; 1= heel slecht, 10=heel goed. Graag onderstaande structuur aanhouden in je antwoord. Start: Geef ik een score van ..., want... Level 1: Geef ik een score van ..., want... Level 2: Geef ik een score van ..., want... Level 3: Geef ik een score van ..., want... Level 4: Geef ik een score van ..., want... Level 5: Geef ik een score van ..., want... Level 6: Geef ik een score van ..., want... Finish: Geef ik een score van ..., want...
Geef hieronder antwoord op bovenstaande vragen.
Geef hieronder je mening over de lengte van de video's.
Licht hieronder toe waarom sommige onderdelen goed werden ontvangen en sommige juist niet goed.
Geef hieronder aan welke bestaande onderdelen je graag terug zou willen zien in een volgend lespakket. Vul dit antwoord ook aan met nieuwe onderdelen die je in deze versie gemist hebt.
Indien je bij 11a '1x per jaar of 1x per 2 jaar' hebt gekozen, kun je deze vraag overslaan.
Leerkrachten mogen deze vraag overslaan.
Indien je hiermee akkoord gaat graag je e-mailadres hieronder achterlaten.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Partners