BrabantSport Lespakket

Klaar voor de start? Af! Leerkracht of pedagogisch professional, welkom! Leuk dat jouw school/BSO meewerkt aan de pilot. Jouw bevindingen zijn voor ons heel belangrijk, zodat we in de toekomst een zo optimaal mogelijk lespakket kunnen neerzetten. Via deze pagina kun je aan de slag. Inspireer jouw leerlingen via ons lespakket met de kracht van sport!

Het digitale lespakket is geschikt voor kinderen van groep 5 tot en met 8 of kinderen in de leeftijdscategorie 8 tot en met 13 jaar van de BSO. Wereldkampioen Groundmoves Nasser el Jackson gaat in gesprek met Wielerfenomeen Marianne Vos over omgaan met druk. Met rolstoeltenniskampioen Maikel Scheffers praat hij over het belang van samen sporten en coachen. Natuurlijk willen leerlingen ook weten wat je moet doen en laten om topsporter te worden. Nasser en hockeychamp Lidewij Welten gaan hier samen op in. Topjudoka Roy Meyer vertelt over omgaan met tegenslagen én hij verzorgt een beweegles. En hoe zit het eigenlijk met Esports? Is dat topsport? Nasser neemt met Esports champs Dennis Verhoeven en Ali Riza Aygün van PSV een kijkje in dat wereldje. Snel aan de slag met alle inspirerende opdrachten, energizers en challenges. Waar wacht je nog op? Succes en vooral veel plezier!

Schermafbeelding 2022 08 12 om 11 48

Het BrabantSport Lespakket

Team BrabantSport, een team bestaande uit vele Brabantse topsporthelden en onderdeel van BrabantSport, heeft als doel om Brabanders te motiveren en inspireren om ook te bewegen. Met dit doel in het achterhoofd zetten zij zich jaarlijks in voor onze regio met verschillende initiatieven. Het BrabantSport lespakket is er daar een van.

Klik hier voor het lespakket

Kun jij niet wachten om te beginnen? Hier alvast een voorproefje wat jullie klas te wachten staat komende weken!

Partners