BrabantSport Lespakket

Klaar voor de start? Af! Het BrabantSport Lespakket is beschikbaar voor jouw gemeente of basisschool. Op deze pagina lees je meer informatie over het lespakket, ook staat er een uitgebreide uitlegvideo klaar. Inspireer de kinderen uit jullie gemeente of basisschool via ons lespakket met de kracht van sport!

Het digitale lespakket is geschikt voor kinderen van groep 5 tot en met 8 of kinderen in de leeftijdscategorie 8 tot en met 13 jaar van de BSO. Wereldkampioen Groundmoves Nasser el Jackson gaat in gesprek met Wielerfenomeen Marianne Vos over omgaan met druk. Met rolstoeltenniskampioen Maikel Scheffers praat hij over het belang van samen sporten en coachen. Natuurlijk willen leerlingen ook weten wat je moet doen en laten om topsporter te worden. Nasser en hockeychamp Lidewij Welten gaan hier samen op in. Topjudoka Roy Meyer vertelt over omgaan met tegenslagen én hij verzorgt een beweegles. En hoe zit het eigenlijk met Esports? Is dat topsport? Nasser neemt met Esports champs Dennis Verhoeven en Ali Riza Aygün van PSV een kijkje in dat wereldje. Snel aan de slag met alle inspirerende opdrachten, energizers en challenges. Enthousiast geworden? Vul het contactformulier aan de onderkant van deze pagina in en ontvang meer informatie over hoe je het lespakket kunt afnemen.

BS lespakket website foto

Uniek lespakket BrabantSport gelanceerd

Het lespakket is op de Eindhovense basisschool 'De Troubadour' officieel gelanceerd. In aanwezigheid van Brabantse topsporters Lidewij Welten, Roy Meyer, Ali Riza Aygün en Nasser el Jackson werden meer dan 150 kinderen in beweging gebracht.

Lees meer over de kick-off in dit nieuwsartikel

Hieronder een audiovisuele uitleg over het BrabantSport Lespakket.

Vul onderstaande velden in voor meer informatie over het BrabantSport Lespakket

Optioneel

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Partners