IMG 1161

Aanmeldpagina Esports Talent Hub

Ben jij een fanatieke gamer of esporter en wil je nog beter worden in de game die je speelt? Wil je training van de beste coaches en trainers die op het allerhoogste niveau hebben gepresteerd? Schrijf je dan nu in voor een van de Esports bootcamps van BrabantSport TeamNL centrum zuid!

De Esports Talent Hub is een talentencentrum waar we alle kennis in huis hebben om Esportstalenten en pro’s te helpen het beste uit zichzelf te halen op mentaal, fysiek en gamespecifiek vlak. Wij organiseren ééndaagse bootcamps waarin je zowel in-game als gameoverstijgende workshops en oefensessies krijgt van Esports coaches, prestatiepsychologen, leefstijlcoaches, strength & conditioning trainers en sportdiëtisten van TeamNL om zo goed mogelijk in je game te worden. Dit doen we op verschillende niveaus zodat het altijd bij jouw rank past. Kijk gauw hieronder voor de bootcamp planning!

De bootcamps vinden plaats in The Hive, dé Esports ruimte van Breda University. Deelname is gratis, maar de verwachting is wel dat je daadwerkelijk aanwezig zult zijn. Er is maar beperkt plaats dus geef je snel op via onderstaand inschrijfformulier.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Partners