ZLM nieuwe koploper BrabantSport Fonds 

Het BrabantSport Fonds heeft er een nieuwe koploper bij: ZLM Verzekeringen. We zijn enorm trots dat zij zich hebben aangesloten bij deze unieke samenwerking tussen het bedrijfsleven en de provincie Noord-Brabant. ZLM Verzekeringen zal met collega koplopers zich vooral richten op de maatschappelijke projecten met als gezamenlijk doel Brabant gezonder, inclusiever, gelukkiger en dus sterker te maken.

Sport brengt mensen samen, verbindt en is gezond   

Eén van de uitgangspunten van ZLM Verzekeringen is ‘betekenisvol zijn voor de samenleving’. Een mooi middel om dat te bereiken is sport. Want sport brengt mensen samen, verbindt en is gezond. Brabant vormt samen met Zeeland het werkgebied van de verzekeringsmaatschappij. De samenwerking met het BrabantSport Fonds is dus een logische. “Samen kunnen we maatschappelijke impact maken door een bijdrage te leveren aan sportevenementen en –activiteiten”, aldus Oscar Monshouwer, directeur Verzekeringszaken bij ZLM. “ZLM en sport zijn van oudsher met elkaar verbonden. Wij staan voor een persoonlijke benadering. Alles draait om de mens. Bij sporten is dat net zo. Spelers, vrijwilligers, supporters en fans genieten samen van bijzondere momenten. Die momenten gunnen we iedereen. Daarom zijn we de komende drie jaar vol enthousiasme koploper.” 

Een match op vitaliteit en inclusiviteit 

Het partnership tussen ZLM Verzekeringen en BrabantSport komt zeker niet uit de lucht vallen. Tijdens de ZLM Tour, dé grootse meerdaagse wielerkoers van Nederland die begin deze maand door Brabant trok, werd al volop samengewerkt. Marieke Maas, directeur Maatschappelijk binnen BrabantSport is enorm trots op deze samenwerking. 

“Fantastisch om ZLM Verzekeringen te mogen verwelkomen als fondspartner. Vanaf de eerste kennismaking een match op de ambitie om vitaliteit en inclusiviteit in Brabant te versterken. En ook een match op de wens van ZLM om dit vooral ‘samen’ te doen. Samen met BrabantSport, de provincie en het Brabantse bedrijfsleven. Met de komst van ZLM Verzekeringen kunnen wij als fonds nóg meer Brabanders in beweging brengen met sport als middel en topsport als inspiratie.” 

Lees meer over het BrabantSport Fonds