Nieuwe telg; BrabantSport Fonds

Het is inmiddels een week geleden; de gezinsuitbreiding van BrabantSport met de lancering van het BrabantSport Fonds. Hét fonds dat Brabant gelukkiger en daarmee sterker maakt door sport. Het fonds dat een unieke samenwerking is tussen de provincie Noord-Brabant en het Brabantse bedrijfsleven. Met BrabantSport als uitvoerder. Belangrijke thema’s krijgen de aandacht; overgewicht onder kinderen, stress onder jongvolwassenen, eenzaamheid onder ouderen en bewegen van mensen met een beperking

Op 11 maart trok Marcel Balkestein, Manager Partnerships van BrabantSport, de provincie in. Met een levensgroot manifest bezocht hij de founding partners: Dirk Lips (Libéma), Robert van der Wallen, Edzo Doeve (Coöperatie DELA), Ben Mandemakers (DMG), Eric van Schagen (Simac) en gedeputeerde Wil van Pinxteren namens de provincie Noord-Brabant. Zij zetten allen een symbolische handtekening waarmee zij de krachten bundelen om samen Brabant op maatschappelijk vlak naar een nieuw niveau te tillen.

Uiteraard had de reis door het Brabantse land een sportief tintje. De founding partners waren veelal te vinden op hun favoriete sportlocatie of sportclub. Naast ondernemerschap ook aan sportieve skills geen gebrek! Dat maakte een mooie match met voormalig hockeyinternational en Manager Partnerships Marcel Balkestein.

Geniet je nog even met ons na? Check onderstaande video.

Of bekijk het fonds in anderhalve minuut!

Meer informatie vind je op www.brabantsportfonds.nl. Daar vind je ook het eerste project waar het fonds mee aan de slag gaat!