Koplopers BrabantSport Fonds +1 | Welkom GoodHabitz!

Het BrabantSport Fonds is weer een koploper rijker! We zijn enorm trots dat GoodHabitz vanaf nu onderdeel uitmaakt van de unieke samenwerking tussen de provincie Noord-Brabant en het Brabantse bedrijfsleven. GoodHabitz, dé organisatie die met online trainingen medewerkers helpt in hun persoonlijke ontwikkeling, draagt via het fonds bij aan een gelukkiger én daarmee sterker Brabant door sport.

Meteen in de startblokken
Van 13 tot en met 17 juli jl. vonden de De Confédération Européenne de Pétanque's (CEP) Europese Kampioenschappen Petanque plaats in ’s-Hertogenbosch. Voor GoodHabitz direct een aanleiding om de handjes uit de mouwen te steken. In aanloop naar de Europese titelstrijd konden oud en jong in verschillende gemeenten deze zomer meedoen aan jeu de boules wijktoernooien. Tijdens de wijktoernooien in ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Breda, Roosendaal, Helmond en Eindhoven konden deelnemers meedoen én nieuwe vriendschappen opdoen om eenzaamheid tegen te gaan. De grote finale vond plaats bij het stadion van het EK Petanque 2022 waar een dag later topsporters uit heel Europa uitmaakten wie Europees Kampioen zou worden. GoodHabitz was erbij!

Maarten Franken, CEO bij GoodHabitz, is blij dat het bedrijf toegetreden is als koploper bij het BrabantSport Fonds: ‘Als Eindhovens bedrijf vinden we het belangrijk om ons in te blijven zetten voor lokale initiatieven. Daarom zijn we deze samenwerking met BrabantSport en haar fonds gestart, een partnership waar we trots op zijn. Super om te zien dat ons DoGood team, de GoodHabitz projectgroep MVO, al een steentje mocht bijdragen tijdens de Brabantse Boules. Een geslaagde dag, dus ik kijk nu al uit naar de volgende mooie initiatieven hier in de regio.’

#brabantsterkerdoorsport
Ook Marcel Balkestein, manager Partnerships van het BrabantSport Fonds is blij met de nieuwe samenwerking: “Het BrabantSport Fonds zet zich in voor een gelukkiger én daarmee sterker Brabant door sport. Wij willen alle Brabanders inspireren en motiveren met de kracht van sport, iedere dag opnieuw. Met oog voor de wereld waarin we leven én de mensen om ons heen. Ik vind het fantastisch dat GoodHabitz daar onderdeel van wil zijn.’

Koplopers
GoodHabitz ondersteunt als koploper binnen het fonds meer maatschappelijke projecten samen met collega koplopers Libéma, Coörperatie DELA, De Mandemakers Groep, Arriva, de provincie Noord-Brabant, Robert van der Wallen en Simac. Deze indrukwekkende groep heeft samen één doel; Brabant gelukkiger én daarmee sterker door sport!