Champions Trophy Breda

De beste hockeyers ter wereld. Voor de laatste keer in de strijd om de legendarische Champions Trophy. Een week lang tophockey in Breda. Met regerend wereldkampioen Australië, olympisch kampioen Argentinië, België, India, Pakistan en natuurlijk onze eigen Oranje Heren, de Europees Kampioen van 2017. En de Nederlandse dames die tegelijkertijd in Breda om de Rabobank 4-Nations Trophy Women 2018 spelen tegen China, Japan, Spanje.

Aftermovie Champions Trophy 28 juni 2018
Tijdens de Champions Trophy verwelkomden wij bedrijven uit de regio Breda voor onze business meeting. Een interessant programma met onder andere gedeputeerde Christophe van der Maat en topatleten Nadine Broersen en Mink van der Weerden. Bekijk hoe alle genodigden dit fantastische sportevenement beleefden.   

Clinic Team Brabant Sport 24 juni 2018
Tijdens de Champions Trophy draait niet alles om de topsport. Daarom organiseerde Team Brabant Sport een speciale dag voor 60 valide en minder valide kids die een met clinic onder leiding van (oud) internationals Marcel Balkestein en Mink van der Weerden volgden. Daarna vroegen ze Mink de hemd van het lijf tijdens de kidspersconferentie en waren ze toeschouwer bij de Champions Trophy tijdens Nederland - België. Benieuwd hoe deze dag eruit zag? Bekijk hier de aftermovie: