Turnen dames

Yuri van Gelder

Op aanraden van de schooldokter die het advies had gegeven aan mijn moeder dat ik gebouwd was voor het turnen of atletiek ben ik met het turnen begonnen.

Ik heb mijn eerste salto´s gemaakt bij Kunst & kracht in Waalwijk, een vereniging die mij in de beginjaren veel heeft geholpen. Als ik mij niet bij deze club had aangesloten had ik nu niet geweest wie ik nu ben. Onlangs hebben wij het 95 jarig jubileum gevierd.

Sport is mijn leven en houd mij gezond en scherp. Met sport heb je de mogelijkheid om altijd jezelf te verbeteren en je streeft altijd naar perfectie. Dit wil ik andere mensen ook laten zien en hiervoor is Team Brabant Sport het ideale platform. Daarnaast ben ik aangesloten bij het team omdat ik trots ben op Brabant, hier in de provincie hebben wij een goed sport klimaat en krijg je als talent alle kans om jezelf te ontwikkelen als kampioen. Wij willen met Team Brabant Sport, in de breedste zin van het woord, sport een boost te geven. Met het verenigen van alle sporters in het team en de Brabanders die teamgenoot kunnen worden laten wij zien dat sport er is voor iedereen en iedereen kan meedoen. Samen sporten is gewoon heel leuk.

'Nothing is impossible.'
Audrey Hepburn