AO/IC Stichting BrabantSport

Ben jij (of ken jij) een kei in het opstellen en actualiseren van de administratieve organisatie en interne controle AO/IC? Dan zoekt BrabantSport jou! Zoek je een (afstudeer)stage in dit veld en denk jij de persoon te zijn die wij zoeken? Check snel de link voor meer info en stuur bij interesse een mailtje met jouw motivatie en CV naar info@brabantsport.nl

BrabantSport zoekt jou!
Wat ga je doen? Het opstellen en actualiseren van de administratieve organisatie en interne controle (AO/IC) van Stichting BrabantSport. Dit begint bij het eenduidig beschrijven van de processen in de financiële administratie maar ook de overige bedrijfsprocessen van de verschillende programma’s: Evenementen, Innovatie, Topsport en Talentontwikkeling én Uniek Sporten. Vervolgens leg je relaties tussen deze processen en de aanwezige bedrijfsinformatie. Denk hierbij aan taken, bevoegdheden, verantwoordelijkheden, wet- en regelgeving, formulieren, risicobeheersmaatregelen, schema’s en documenten.

Naast het beschrijven van de administratieve organisatie is ook de interne controle/beheersing van essentieel belang. Door consequent controles in te bouwen wordt de betrouwbaarheid van de informatievoorziening verbeterd. Bij de interne controle ligt de nadruk op belangrijke controle items als juistheid, volledigheid en tijdigheid van de informatie.

Herken jij je in onze kernwaarden; samen, gastvrij, toegankelijk, ambitieus, winnaarsmentaliteit en zelfverzekerde bescheidenheid? Stuur ons dan nu een mailtje en dan zien we je hopelijk snel!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marjon de Bresser via marjon@brabantsport.nl.

Startdatum; zo snel mogelijk, in overleg.

Samen maken we #brabantsterkerdoorsport

Over BrabantSport

Brabant sterker door sport:
Brabant sterker maken door sport. Vandaag, morgen en overmorgen. Brabant is een provincie waar hard gewerkt en geïnnoveerd wordt, een provincie die wil investeren in een top woon- en leefklimaat. Sport is daarvoor onmisbaar. Want een provincie mét sport is sterker dan een provincie zonder sport. BrabantSport maakt zich daarom hard voor het allerbeste sportklimaat van Nederland, in de breedste zin van het woord door te investeren in Evenementen, Topsport en Talentontwikkeling, Innovatie en Uniek Sporten. Dat gebeurt op initiatief van de provincie Noord-Brabant met steun van overheden, kennisinstellingen en sportbonden, talenten en topsporters uit Team BrabantSport én van het Brabantse bedrijfsleven. Samen erkennen we het belang van sport én samen investeren we in sport…want sport maakt veel los, zowel op economisch, als sociaal-maatschappelijk en sportief vlak. #brabantsterkerdoorsport

Partners