Vacature: content marketeer

Tel jij nu al af naar Parijs 2024? Ben je wekelijks te vinden op de padelbaan, het hockeyveld of in de sportschool en kun je daar boeiende verhalen over vertellen? Of ben je misschien die bankzitter die intens geniet van het kijken naar sport, puur omdat je weet en voelt wat sport kan betekenen? Hoe dan ook, je bent in ieder geval een ervaren content marketeer die van betekenis wil zijn. En dat komt goed uit, want dan zijn wij op zoek naar jou!

Welkom bij BrabantSport, de organisatie die sport en beweging in de provincie Noord-Brabant naar een hoger niveau tilt. Onze missie is helder: we willen Brabant laten schitteren door de kracht van sport, en dat doen we in de breedste zin van het woord. Een paar voorbeelden. We steunen sporters in hun streven naar sportieve successen, we zorgen dat jij de mooiste topsportevenementen in ons eigen Brabant kunt bezoeken en we werken er elke dag hard aan om sport en beweging voor iedereen mogelijk te maken. Net als sporters dromen ook wij groots. Wij willen een Brabant waar welvaart bloeit, waar de economie groeit, en waar sport een bron van inspiratie is voor iedereen. Samen bouwen we aan een toekomst voor Brabant waarin sport de drijvende kracht is achter positieve verandering en vooruitgang.

Functieomschrijving:

Onze missie kan niet vaak genoeg verteld worden. Als content marketeer verspreid jij daarom op verschillende manieren ons verhaal waardoor je anderen inspireert en meeneemt in die missie. Dat doe je met een creatieve geest en een scherpe pen. Eentje die wakker schudt, ontroert en tot nadenken aanzet. Je brengt het laatste nieuws het eerst en ziet vervolgens mooie achtergrondverhalen ontstaan. Je beheert, creëert en optimaliseert de content op onze website en sociale media kanalen. Ook werk je samen met collega's in het marketingteam om strategische campagnes te ontwikkelen en uit te voeren om onze doelen te bereiken.

Profiel:

· Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van communicatie, journalistiek, marketing of een vergelijkbare richting.

· Minimaal vijf jaar relevante werkervaring.

· Uitstekende schrijfvaardigheden en ervaring met contentcreatie.

· Kennis van SEO en ervaring met het optimaliseren van content voor zoekmachines.

· Vaardigheid in het werken met content management systemen voor web en sociale media.

· Ervaring met werken in programma’s van Adobe Creative Cloud, zoals Illustrator en Photoshop (pré).

· Ervaring met sociale mediabeheer en inzicht in sociale media trends.

· Creatief denkvermogen en oog voor detail.

· Zelfstandigheid en de capaciteit om in een team te werken.

Wat bieden wij:

· Een baan van 36-38 uur per week

· Een dynamische werkomgeving met een maatschappelijk relevante missie.

· De kans om deel uit te maken van een gepassioneerd team dat streeft naar positieve verandering.

· Ruimte voor persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling.

· Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

· Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken.

Ben jij die enthousiaste en proactieve content marketeer die weet wat sport kan betekenen voor onze maatschappij? Wil je bijdragen aan de groei van BrabantSport en onze missie om impact over de as van sport in Noord-Brabant te vergroten? Vertel ons jouw verhaal en stuur je sollicitatiebrief en CV naar info@brabantsport.nl en wie weet word jij onze nieuwe collega! Heb je vragen over de vacature en de procedure? We zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0638185421.

Na ontvangst van jouw sollicitatie, verwerkt BrabantSport jouw persoonsgegevens om de sollicitatieprocedure af te wikkelen. Wij gaan zorgvuldig met de door jouw verstrekte persoonsgegevens om.