KRUIS DE DEGENS MET SCHERMHELD BAS VERWIJLEN!

Geplaatst op: 16/10/2019

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om te schermen? Dan bieden wij jou nú een unieke kans!
Team Brabant Sporter Bas Verwijlen geeft namelijk een exclusieve clinic waarin hij je meeneemt in de wereld van het schermen. Hij vertelt je meer over deze bijzondere sport én daagt je uit om de eerste basistechnieken van het schermen onder de knie te krijgen. Want hoe val je aan? Wat is de juiste techniek? Hoe kun je jezelf goed verdedigen? Bas leert het je en uiteraard sluiten we af met een duel. Wil jij kennismaken met deze bijzondere sport waarbij tactiek, snelheid en spanning centraal staat? meld je dan snel aan en wie weet maak jij kans op een plekje!

Wat moet je doen?
Meld je dat snel aan via het aanmeldformulier en laat weten waarom jij hier graag bij wilt zijn.
Minimale leeftijd is 14 jaar. Aanmelden kan tot uiterlijk 7 november.  

Datum: 15 november
Locatie: De Plek (voorheen Flik Flak), ’s-Hertogenbosch
Tijd: 18.00-21.00 uur

Bas Verwijlen
Olympisch schermer Bas Verwijlen behoort met zijn prestaties tot de absolute wereldtop. Hij werd 8ste op de Spelen in Beijing (2008), behaalde zilver op het EK (2011) en op het WK (2011). Hij stond nummer één van de wereld en op de Olympische Spelen van Londen (2012) behaalde hij de beste 16. In oktober 2015 won hij de Worldcup van Bern en op 9 augustus 2016 nam hij deel aan zijn 3e Olympische Spelen, in Rio de Janeiro. Nu traint Bas voor zijn vierde spelen; Tokio.

BrabantSport clubcard
Je kunt alleen meedoen wanneer je fan bent van BrabantSport. Fan ben je wanneer je je aanmeldt voor de BrabantSport clubcard. Met de BrabantSport clubcard maak je kans op gratis tickets voor grote, door BrabantSport gesponsorde, topsportevenementen én je maakt meer kans om bij mooie events met sporters van Team Brabant Sport aanwezig te zijn.

18/12/2019
16/12/2019
6/12/2019