Marathon Eindhoven Challenge

#koplopersgezocht #bucketlist #opzijopzij #maakplaats #Brabantsterkerdoorsport

Ren jij alleen in je slaap of als je een spin ziet maar weet je diep van binnen dat er een hardloper in jou verstopt zit? Of kun jij al best aardig een potje rennen maar droom je van een serieuze afstand? Of is tot nu toe hardlopen voor jou altijd al een aantal kilo(meter)s te ver geweest?  Dan zijn wij op zoek naar jou. Wat is jouw verhaal en waar loop jij warm voor? Durf je de uitdaging aan om onder professionele begeleiding met ons jouw hardloopdroom, klein of groot, werkelijkheid te maken?  

Doe mee aan de BrabantSport Marathon Eindhoven Challenge
Op 13 oktober is hét grootste hardloopfestijn van Brabant; de marathon van Eindhoven! BrabantSport is trotse partner van dit evenement. In samenwerking met de Marathon Eindhoven en Omroep Brabant helpen we dit jaar vijf Brabanders hun doel te bereiken. Brabanders met een bijzonder verhaal én een eigen ambitie. Wil je bijvoorbeeld voor het eerst een hele marathon lopen? Of is jouw doel juist om na een moeilijke periode de 5 km uit te lopen? Of misschien ben je gestopt met roken of juist veel afgevallen en is jouw droom een keer een 10 km uit te lopen? Heb jij een goed verhaal? Schrijf je dan nu GRATIS in en maak samen met ons jouw droom waar! 

Realiseer jouw droom
Aan de hand van een exclusief programma helpen we jou om je doel te bereiken. We bespreken je ambitie en aan de hand hiervan krijg je een gepersonaliseerd schema.  Het project, volledig gratis voor jou als je een van de vier deelnemers wordt, duurt ruim 3 maanden en de inhoud van het programma is – onder voorbehoud - als volgt:

  • Bodyscan + inspanningstest bij het EnergyLab;
  • Een gepersonaliseerd trainingsprogramma;
  • Schoenpakket, wedstrijdtenue en startnummer;
  • Hotelovernachting in Hotel Pullman Eindhoven Cocagne in de nacht voorafgaand aan de Marathon Eindhoven, inclusief een pasta party;
  • Drie gezamenlijke bijeenkomsten, waarbij je in contact komt met sporters van Team Brabant Sport en experts van het Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO Zuid)  met informatie over trainingen, voeding etc.

Wat vragen wij aan jou naast Brabantse gezelligheid, enthousiasme en inzet?

  • Toestemming om jouw verhaal via onze eigen social media kanalen en op die van onze partners te mogen delen;
  • Het zelf maken van content voor op onze kanalen en die van jezelf.
  • Het laten volgen van je voortgang door Omroep Brabant en deze ook uit te mogen zenden.

Lees voor inschrijving hier alle actievoorwaarden

Aanmelden voor de challenge is niet meer mogelijk!