LEN Swimming Cup

12 t/m 14 april 2019

Het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion is van 12 tot en met 14 april het decor voor een zwemwedstrijd met internationale allure. De Swim Cup is onderdeel geworden van de LEN Swimming Cup, een internationale serie met wedstrijden in onder andere Luxemburg, Frankrijk en ItaliĆ«. Mede door de verbondenheid van de gemeente Eindhoven en BrabantSport, zal er een fikse upgrade zijn van dit evenement.

Naast de internationale wedstrijden die zullen plaatsvinden tijdens dit weekend, organiseert Uniek Sporten Brabant de Open Zwemspelen voor kinderen van 8 tot 14 jaar met een beperking, waarin ze kennis kunnen maken met de verschillende watersporten. Bijzonder is ook dat Team Brabant Sport ambassadeur Michael Schoenmaker afscheid zal nemen van de wedstrijdsport en dat Suzanne Brummel en Jann ons een dagje achter de schermen mee nemen wat via ons eigen Instagram kanaal te volgen is.

Door middel van dit evenement laten we weer zien dat zowel sportief als maatschappelijk Brabant sterker wordt door sport.

24/11/2019
1/11/2019
19/10/2019