BrabantSport Spelen

Filteren

Gedurende de periode dat de Olympische en Paralympische Spelen zouden zijn dit jaar, gaan we onze Team BrabantSport ambassadeurs op diverse manieren interviewen. Zo komt er onder andere een podcast met Bas Verwijlen, zal Marianne Vos Brabanders uitdagen mee te doen aan een challenge en maakt Mink van der Weerden tijd vrij voor een live Q&A op Instagram. Allemaal met reden om Brabanders te inspireren, te laten bewegen en daardoor Brabant sterker te maken door sport. Bijna dagelijks komt er een content format online, het is op de dag dat de ambassadeur in kwestie ook in actie zou komen. Houd de kanalen in de gaten, want onder andere Roy Meyer (4 augustus), Daniëlle van de Donk & Kika van Es (5 augustus), Lidewij Welten (7 augustus) en Harrie Lavreysen (9 augustus) komen nog aan bod.

Team BrabantSport

Nummer 4 voor Bas Verwijlen

Vandaag zou de schermer (36 jaar) starten aan zijn 4e Olympische Spelen! In plaats daarvan schuift hij als eerste gast aan in onze BrabantSport Podcast met Marcel Balkestein als host. Veel luisterplezier!

Team BrabantSport

Een inkijkje in het leven van een zwemmer

Maarten Brzoskowski (24 jaar, zwemmen) neemt ons een dag mee in zijn topsportleven. Via ons Instagram kanaal voorziet hij de fans van diverse updates!

Team BrabantSport

Kanshebber op eremetaal

In Rio de Janeiro was Lisa Scheenaard er al bij, maar destijds als reserve. Dit keer zouden het haar Olympische Spelen moeten worden in de dubbeltwee. We praten bij met de 31-jarige roeister die woonachtig is in Eindhoven.

Team BrabantSport

Nieuwe doelen richting Tokyo

Eind maart kwam de wereld stil te staan voor eventruiter Tim Lips (34 jaar), zijn beste paard - Bayro - overleed plotseling. Samen met Bayro was hij zich aan het voorbereiden op de Olympische Spelen. We praten met hem over hoe het nu met hem gaat en wat de nieuwe doelen zijn richting volgend jaar.

Team BrabantSport

Wereldkampioen en Grand Slam kampioen gaan het ges...

Ditmaal niet één maar twee Team BrabantSport ambassadeurs aan het woord! Judoka Roy Meyer en BMX-er Twan van Gendt gaan samen in gesprek op Instagram en beantwoorden vragen van fans én die van elkaar.

Team BrabantSport

Waarom speelt Joep de Mol met rugnummer 23?

Het is de beurt aan Joep de Mol (24 jaar, hockey), vandaag zou hij namelijk samen met de Nederlandse hockeymannen starten aan de Olympische Spelen.

Team BrabantSport

Comeback mom op weg naar Tokyo

We trappen af met Maud van der Meer (28 jaar, zwemmen), 24 juli 2020 is namelijk ook de dag dat de Team BrabantSport ambassadeur omcirkeld had voor haar deelname aan de 4x100m vrije slag estafette.

Team BrabantSport

Deze zomer de BrabantSport Spelen!

Voor onze Team BrabantSport ambassadeurs had hét deze zomer moeten gebeuren: de Olympische én Paralympische Spelen! Wat doen ze nu in plaats van schitteren in Tokyo? Welke tips hebben ze voor Brabanders? Hoe blijven ze gemotiveerd?

Team BrabantSport

Olympisch kampioen daagt je uit!

De Olympische Spelen blijven bijzonder voor Marianne Vos (33 jaar, wielrennen), in London wist ze namelijk goud te pakken. En jij kan vandaag ook wat winnen!