zondag 20 april 2014
 
Summertour Breda

Tijdens de zomervakantie gaat niet ieder kind op vakantie. Voor deze kinderen is er niet altijd iets te beleven in de buurt. De sportcoaches van Breda organiseren het evenement Summer tour voor de kinderen die tijdens de vakantie thuis zijn.
 

Summer tour Breda is een sportevenement dat in de weken 28 t/m 31 op bepaalde locaties in de wijken wordt aangeboden. Het evenement vindt iedere week op dezelfde dag plaats maar dan in een ander wijk.

Voor en tijdens dit evenement worden de kinderen uit gedaagd om recordpogingen op verschillende sportvlakken te maken. Door verschillende wereld records bij de kinderen bekend te maken krijgen zij de kans om die individueel of in teams te verbreken. Bijvoorbeeld het record 1000m lopen te laten verbreken door 12 kinderen die de 1000m in korte afstanden achter elkaar sprinten of proberen zoveel mogelijk hockeydoelpunten te scoren binnen een bepaalde tijd of het verbreken van een Guinnessbook record, enz. 

Dus ben je tijdens de vakantie lekker thuis en vind je de Olympische spelen interessant????

Dan dagen wij jou uit om op de summertour sportdagen bij jou in de wijk te komen sporten en een hoop records te verbreken. Dus denk je beter te zijn dan andere kinderen in bepaalde sporten, kom dan je talent laten zien en daag andere kinderen uit om met jou deze uitdaging aan te gaan.

Mocht je vragen hebben over de summertour dan kun je altijd mailen naar e.v.d.kieboomcfbreda@brabantsport.nl of bellen naar 0639228800.

 
Dit is een gezamenlijke website van:
 
Sportservice Noord-BrabantTopsport BrabantOlympisch Netwerk BrabantJeugdsportfondsMatch sportdetacheringSportservice West-Brabant