woensdag 16 april 2014
 
Topsport Brabant

 

Het nieuwe magazine van SNB/TSB/ONB/NSA is uit
Deze maand is het nieuwe magazine uitgekomen. Voor het eerst geldt de Topsport Update niet alleen als magazine voor Topsport Brabant en haar aangesloten business club. De vierde editie van het magazine vormt de aftrap voor een gezamenlijk magazine van Sportservice Noord-Brabant, Topsport Brabant, het Olympisch Netwerk Brabant en de NSA.

De vernieuwde Topsport Update wordt voortaan ingezet als communicatiemiddel voor onze complete organisatie en het netwerk er achter. Iedere medewerker van Sportservice Noord-Brabant en de hierboven genoemde aanverwante stichtingen heeft de mogelijkheid om het magazine te verspreiden binnen het eigen netwerk.

In september 2012 verwachten wij de vijfde editie van het magazine. Ook voor deze editie zijn wij altijd op zoek naar interessante en relevante input vanuit het netwerk. Wanneer u interesse heeft in een ruimte voor een advertorial in de volgende editie van de Update, dan horen wij dit natuurlijk graag.

De verbouwing van de kantine door een nieuwe partner van Topsport Brabant
Binnen afzienbare tijd wordt er dan toch echt gestart met de verbouwing van onze kantine in Goirle. Mede door de inzet vanuit Team Topsport Brabant hebben we een zeer geschikte partner gevonden voor deze klus.

Remi Scholte, eigenaar van Wooncare en Reca Montagebedrijf gaat in de komende periode de kantine verbouwen tot een moderne, multifunctionele ruimte. Een grote vooruitgang voor de uitstraling van onze organisatie en een mooie uitbreiding op de mogelijkheden binnen ons kantoor in Goirle.

Naast het feit dat Wooncare een prima offerte neer wist te leggen voor de verbouwing, waren zij ook nog eens bereid om te investeren in de Brabantse top- en breedtesport. Dit doet Wooncare het komende jaar door middel van een partnership met Topsport Brabant.

Kortom, een erg goed voorbeeld van een gewenste win-win situatie.

Nog meer nieuwe aanwinsten voor de exclusieve businessclub van TSB
Naast Wooncare heeft Topsport Brabant de afgelopen weken nog enkele nieuwe partners aan zich weten te binden. De nieuwe, open structuur van Topsport Brabant slaat aan en wordt steeds breder bekend binnen het verzorgingsgebied.

Naast Wooncare heeft Topsport Brabant ook een overeenstemming bereikt met ABO beveiliging uit Waalwijk en AKV Incasso uit Eindhoven. Twee bedrijven die zowel financieel, als facilitair een bijdrage kunnen leveren aan de begeleiding en ondersteuning van de Brabantse top- en breedtesport.

Op uitnodiging van Van den Berk naar de Floriade in Venlo
Op donderdag 14 juni was Topsport Brabant te gast bij Van den Berk Boomkwekerijen op de Floriade in Venlo. Aan de hand van een rondleiding door het gehele terrein werd duidelijk wat de invloed van Van den Berk is op de kwaliteit en uitstraling van de Floriade.

Bovendien werd nogmaals duidelijk dat Topsport Brabant en aanverwante stichtingen trots mogen zijn op een partner als Van den Berk Boomkwekerijen. Een internationaal familiebedrijf met een typisch Brabants karakter.

Later dit jaar zal er een netwerkbijeenkomst georganiseerd worden op de locatie van Van den Berk in Sint-Oedenrode. Dit wordt ongetwijfeld een bijeenkomst waar je absoluut bij moet zijn. Dus houdt de uitnodiging goed in de gaten.

 
Dit is een gezamenlijke website van:
 
Sportservice Noord-BrabantTopsport BrabantOlympisch Netwerk BrabantJeugdsportfondsMatch sportdetacheringSportservice West-Brabant